den sjugosjätte februari

hej allesammans.

idag vaknade jag upp till det sjukaste vädret nånsin, en plus grad, dimmigt och massor av regn föll från himlen! allt detta samtidigt som snön ligger kvar i drivor på vägarna.

jag har jobbat dag idag, kom hem vid nio efter att ha varit förbi jimmys mamma och sedan hämtat mat. nu har jag duschat och ska se film, sen blir det sängdax, imorgon åker vi till sthlm.

tiden går så fort så jag har knappt koll på dagarna längre.

grattis magnus & johanna idag, som båda fyller år ; )

puss o kram,


den tjugofemte februari

hej allesammans.

idag är dt lönedag, när jag var på väg till jobbet vid halv elva skulle jag gå & kolla saldot eftersom vårat internet inte fungerat och typiskt så fanns dt inga minneslappar kvar ! men efter en stressig dag på jobbet fick jag se den ljuva summan efter sju på kvällen när jag slutat, det förgyllade min dag.

detta blir en trygg månad och jag ska leva lite mer ;)
när jag kom hem idag och så jimmy att internet fungerar igen och det var helt underbart.
jag har bokat biljetter till sthlm på lördag då jag & jimmy åker dit för att träffa mor o juha.
det ska bli trevligt, jobbar dessutom inte natt i helg vilket är ännu mera bra.

ibland går bara livet som på räls, och då njuter man extra mycket. höll på att säga, att man laddar inför nästa krasch, för alltid är det något som ska förstöra det goda i mitt liv men kanske denna gång håller det sig positivt ett tag :)

måste passa på att säga, heja heja sibel o mikaela på lördag. alla som kollar melodifestivalen på lördag hejar på detta nummer, ok ? så, nu har jag iaf skickat goda tankar mikaela ;), sen ska jag bara rösta också!

puss o kram allesammans,


den tjugoandra februari

hej allesammans.
vårat internet ligger nere och jag har inte kunnat uppdaterat här men det glädjer mig att det är så pass många besökare utan att jag skrivit! :)

just nu surfar jag på vårat mobila bredband och det är världelöst, därför skriver jag bara kortis idag =)

annars har jag jobbat hela helgen och det har garanterad varit den lugnaste helgen under min arbetstid på mcdonalds. dock är det sportlov, vilket märks tydligt. och vad är det med skolbarn idag, kan varken säga hej eller tack ? gud, det är nästan mer irriterande än vilsna fyllon en lördagsnatt klockan tre.

hoppas ni mår bra allesammans :)

puss puss !


my 20e birthday !


den nittonde februari



vill börja med att tacka sofia för att du länkat mig,
http://mammasofia.blogg.se, det verkar löna sig :D

jag var ju som sagt på sminkning på makeup store i onsdags och det var jätte roligt, blev verkligen inspirerad.
just nu har jag så mycket drömmar och så mycket hopp i skallen så jag känner mig lycklig och vill verkligen förverkliga mina drömmar.

jag täntke gå ner och handla med älskling nu så jag uppdaterar här lite senare och kommer även då med lite bilder så håll utkik ; )

puss o kram


den sjuttonde februari

hej igen,

måste börja med att säga JAG ÄR TRÖTT PÅ VINTERN!! Någon som håller med mig?

jag ska snart iväg på stan, möta martina och sen vidare till make up store för en sminkning som jag fick av älskling och hans mamma i present! (Y) helt underbart.

sen ska vi på stan och sen vidare till elin, det blir att ta lite cider idag och ha det myspys med mina bästisar ;) haha

ha en underbar dag! för det ska jag ha iaf! :D


den 16 februari, fettisdagen

hej allihopa.

idag var det fettisdagen och även om varken jag eller jimmy är stor fan av semlor är det ett måste att inhandla ett par för att det är just fettisdagen. jag menar, ingen tycker väl någonsin om allt som står på julbordet men det ska stå där! som gustav i svensson svensson säger, "det ska bara stå där" om dopp i grytan.


den fjortonde februari

hej hopp allihopa.

jag har precis vaknat till liv såhär på söndagsdagen, var hemma framåt halv sju imorse efter jobb, dt var en trevlig natt och allt gick bra :)

idag blir det myspys med älskling, ska ner och handla snart.

har inte så mycket mer att skriva här idag så uppdaterar imorgon igen =)


ha en bra alla hjärtans dag!


den trettonde februari

måste börja med att säga, är avundsjuk på syrrans blogg! http://misskronqvist.blogg.se, sjuuukt många kommentarer och besökare VARJE dag, på min blogg går det bra mycket sämre ;D. har inte lärt mig det här än, eller så är jag helt enkelt en ointressant person ! haha x)

vad vill bloggbesökare läsa om ? hjälp mig så kanske jag får fler besökare ;D.

idag är det för övrigt en lugn dag, ska ner på stan med älskling sen ska vi städa :D. det behövs kan jag ju säga.

en fråga bara, när f-n kommer våren ? dt bara snöar hela tiden ju ! jag börjar längta till sommaren och våren något enormt men dt verkar ta lång tid innan den kommer.

inatt ska jag jobba igen, jag hoppas jag får vara i lobbyn, men det får jag aldrig typ ;D haha.

på onsdag ska jag till makeup store och bli sminkat, en present jag fick av älskling och hans mor. ska bli extremt roligt, efter dt ska jag träffa kompisar och dricka några cider :D

jag blir gaaaalen på våran granne som håller på med bongotrummer eller något sånt där skit jämt och ständigt, även nu! dt är så sjukt irriterande!

nu ska jag börja göra mig iordning så att något händer här, annars blir jag väl fast här hela dagen .

puss o kram, fia.


tioende februari

hej hopp !
idag har dt varit en lugn dag, har varit hos familjen strömberg och tagit hand om bella & jossan, vi åkte till stallet och frös som tusan x). men dt var roligt !

har fått problem med min skadade arm igen och hoppas att dt inte kommer påverka mitt jobb. i värsta fall blir dt operation igen för att ta bort en liten benbit som spökar. den var flytit omkring där sen förra operationen och nu verkar den ha hamnat mitt i armbågen för dt börjar göra ont :/. hoppas att dt går bra iaf.

idag börjar jag jobba igen och dt känns bra, komma tillbaka till vardagen igen även fast dt är kortpass på kvällen. mamma hade även beställningar på partylite igen, så dt ger lite pengar dt med :)

i slutet av månaden ska vi till sthlm och mysa och jag ser fram emot dt jätte mycket,

men nu ska jag varva ner innan jobbet  :)

puss & kram.


gammal bild från sommaren -09.
<3


den nionde februari

jag har äntligen tagit mig i kragen och gjort mig en egen header, storleken blev inte som jag vill men ärligt talat, jag orkar inte bråka med den sidan för det var så mycket koder så jag blev helt snurrig ;D

igår när jag satt och kollade på tv så började jag återigen störa mig på alla bantningsmetoder, allevo, atkins, GI, xtravaganza & massa olika pulverdieter. ok, kolla på denna bild !



hur många av er tycker att dessa tjejer behöver gå ner i vikt? jag ska vara ärlig, jag föll för detta en gång i tiden och behandlig för följderna är inget roligt. det som jag vill poängtera är att meddelandet dessa reklamer ger är så fel! imagen ungdomar följer idag är helt fel, media ger en så vrickad syn av verkligheten, tjejerna på bilderna ser friska och nyttiga ut. varför då ge budskapet att de ska följa bantningsmetoder? vi vet alla hur blåögda svenska ungdomar är när det gäller hur man ska se ut, och ser man ut som dessa tjejer får man budskapet att "jag duger inte", och det är ju precis vad man gör!

bantningsmetoder överhuvudtaget är överskattade, dt kanske kan vara en idé för extremt överviktiga som vill gå ner i vikt.
för mig finns bara en metod för att se frisk ut och det handlar inte om att vara smal utan att trivas med hur man faktiskt ser ut oavsett om det inte matchar idealen i tidningar och reklam. för det är inte så verkligheten ser ut.

och hur ofta hör man inte, "GI fungerar inte", "allevo fungerar inte", "atkins fungerar inte" och "det är så jobbigt att följa dessa". vet ni vad, börja röra på er mer än vanligt och tillaga vanlig hederlig husmanskost och håll er till det. gå till jobbet istället för att ta bilen, ta trapporna istället för hissen. två enkla saker som ger bra många mer steg än du kanske tog förut.

kom ihåg, håll er nyttiga och alerta och ÄLSKA DIG SJÄLV. så slipper vi alla diskussioner om vad som fungerar och vad som inte gör det.

nu ska jag fortsätta utforska vad man kan göra för spännande med sin blogg så håll er uppdaterade för att se det nya ; )

puss o kram

sofia


världens bästa helg

denna helg var helt fantastisk.
jag ska berätta om varje dag,

fredag blev en dag som blev helt underbar, detta var den dag då jag och min pojkvän förlovade oss :) <3
jag är lycklig och det hela var fantastiskt !

lördag var vi massa folk hemma hos oss för att sedan gå till cuebar och sedan vidare till otten, dt var rätt dött när vi kom men det fylldes på under natten och dt blev precis lagom med folk, sådär att man slapp trängas men ändå var det livat.

vi dansade rumpan av oss ;D.
jag har dock kommit på att jag har värdelös .. öhm, vad hette dt martína? kondition va ? :D

på söndag var dt cool lugnt, pappa var förbi och sedan var elin här. annars väldigt lugn dag, behövdes efter lördagen :D

idag blir dt bolaget, vi ska göra mysmiddag och pusta ut efter helgen.

tack alla ni som gjorde min fest till en underbar kväll! love u !





tjugoårsfest idag

idag är det dunderfest som gäller !

nu är det tolv timmar kvar tills jag är tjugo år gammal, härligt !

ska börja göra iordning för festen idag, har två överraskningar. en lek som är superrolig, ska berätta om den när den utförts , blir många skratt tror jag iaf. om alla fullföljer det vill säga.

alla ni som ska festa idag, hör av er så kör vi ihop något på krogen! :D

kommer med bilder och kommentarer imorgon, på självaste tjugoårsdagen. jag vet att jag kanske tjatar men tusan vad jag längtar! :D

pusspuss !

fredag

toodeloo därute!

dagarna minskar, snart är jag ingen tonåring längre. på söndag fyller jag tjugo och enda gången man inte vill fylla år på en söndag är när man just fyller tjugo! men jag kommer stå utanför bolaget på måndag klockan tio tillsammans med a-lagarna ! haha x)

idag förbereder jag för fest imorgon, och jag har bestämt att det kommer bli en dunderbra dag, så är det någon som är festsugen så hör av er ;)

väntar nu på att carro ska ringa så hon kan hjälpa mig att snygga till denna blogg eftersom jag inte vet hur man gör. jag vet, jag är efter !


såhär ser det för övrigt ut när man varit bortrest en vecka och kommer hem efter att ännu mer snö fallit! någon som har en spade att låna?

snökaos

pusselipuss dammtuss ; )


paradise hotelfantast


vad det är som gör paradise hotel så intressant kan jag inte riktigt svara på. tidsfördrivet eller helt enkelt, ursäkta mig, att det är så störande töntigt?
jag har aldrig förut varit intresserad av det men i år har jag kollat, antagligen för att det inte finns ngt bättre på tv! haha x)

någon som såg finalen igår? det var ju ett par stycken som var bittra ÄNNU, däribland stefan, hur jäkla töntigt är inte det? det var inte många av deltagarna som har uppfattat talesättet "den som går in i spelet får spelet tåla" (går den verkligen så?), herregud det är ett spel ! jag tycker iaf att kristoffer har spelat bäst !

sen stör jag mig på juryn, många i den har blivit backstabbade av kristoffer, då är det väl klart som f-n att de ställer sig på jackie och patriks sida. men det blir ju väldigt fel, för den som spelat bäst förlorar ju !

haha, låter jättenördig men blir så irriterad :p

tycker dessutom jackie verkar vara en väldigt intressant person, kanske är det min "psykologiska" sida som kommer fram, dras ju på något konstigt sätt till folk som haft det jobbigt, kanske är det pga min egen bakgrund (som går att läsa en del ur ur denna blogg). vill bara hjälpa folk som henne!

det var skönt att skriva av sig, vet inte var mitt skrivarsinne försvunnit, men vem vet, kanske kommer det tillbaka! se nu till att läsa då och då också :) 

                                         

pusselipuss :)

ps kolla även syrrans blogg,
www.misskronqvist.blogg.se !