den tjugoandra april

hej allesammans.

sveriges sjuksystem är fan i mig sjukt minst sagt.
jag har legat sen i söndags kväll nu,
ringde till akuten i måndags och frågade hur lång väntetid det var för visste att jag inte pallar att sitta där i flera timmar. men på telefon kunde dom inte säga det, så vi åkte helt enkelt upp och mycket riktigt som jag anade var det sjuuukt lång väntetid.
jag kom hem, ringde 1177 och redan i telefon bestämde hon sig för att det var virus, och det finns ingen medicin mot det ( FEL, det FINNS men vi använder det inte i sverige). så, jag fick inte komma in. har levt på burana och halstabletter och hostmedicin.
igår började jag känna mig bättre och tänkte att jag skulle bli bättre men i natt slog öroninflammationen till istället, har aldrig upplevt sådan smärta förr. har haft detta förr men då var det inte så här hemskt.
stackars jimmy fick vara vaken hela natten och trösta mig. framåt halv fem på morgonen när jag vant mig vid smärtan och var halvt bedövad i hela kroppen slår det till en ny obeskrivbar smärta och då "sprängdes" nåt, FYFAN vad ont det gjorde, fick nästan panik ett tag. efter det försvann smärtan helt och jag hade som lock för öronen kvar bara, och somnade som ett barn gjorde jag =) . återigen sa läkarna att jag inte behöver komma upp, "de nya direktiven är att man inte behandlar barn över 3 år, utan det ska läka av sig självt".

vi får väl se när jag blir frisk, men när jag blir det så ska det firas !

hasta la vista,

den tjugoförsta april

JAG MÅR ILLA !


den trettonde april

hej allesammans.

gud vad dålig jag är på att uppdatera.
men ärligt talat så känner jag inte för det nu heller, så det blir inget.

längtar efter att gå & lägga mig under täcket sen, och inte röra mig mer.

hatar bara allt idag !

ciaooooo,

den sjätte april

hej allesammans

är hemkommen idag, trött som aldrig förr.
skriver om påsken imorgon!, nu ska jag äta och piggna till för arbete ! puh !




puss o kram,