den nionde februari

jag har äntligen tagit mig i kragen och gjort mig en egen header, storleken blev inte som jag vill men ärligt talat, jag orkar inte bråka med den sidan för det var så mycket koder så jag blev helt snurrig ;D

igår när jag satt och kollade på tv så började jag återigen störa mig på alla bantningsmetoder, allevo, atkins, GI, xtravaganza & massa olika pulverdieter. ok, kolla på denna bild !



hur många av er tycker att dessa tjejer behöver gå ner i vikt? jag ska vara ärlig, jag föll för detta en gång i tiden och behandlig för följderna är inget roligt. det som jag vill poängtera är att meddelandet dessa reklamer ger är så fel! imagen ungdomar följer idag är helt fel, media ger en så vrickad syn av verkligheten, tjejerna på bilderna ser friska och nyttiga ut. varför då ge budskapet att de ska följa bantningsmetoder? vi vet alla hur blåögda svenska ungdomar är när det gäller hur man ska se ut, och ser man ut som dessa tjejer får man budskapet att "jag duger inte", och det är ju precis vad man gör!

bantningsmetoder överhuvudtaget är överskattade, dt kanske kan vara en idé för extremt överviktiga som vill gå ner i vikt.
för mig finns bara en metod för att se frisk ut och det handlar inte om att vara smal utan att trivas med hur man faktiskt ser ut oavsett om det inte matchar idealen i tidningar och reklam. för det är inte så verkligheten ser ut.

och hur ofta hör man inte, "GI fungerar inte", "allevo fungerar inte", "atkins fungerar inte" och "det är så jobbigt att följa dessa". vet ni vad, börja röra på er mer än vanligt och tillaga vanlig hederlig husmanskost och håll er till det. gå till jobbet istället för att ta bilen, ta trapporna istället för hissen. två enkla saker som ger bra många mer steg än du kanske tog förut.

kom ihåg, håll er nyttiga och alerta och ÄLSKA DIG SJÄLV. så slipper vi alla diskussioner om vad som fungerar och vad som inte gör det.

nu ska jag fortsätta utforska vad man kan göra för spännande med sin blogg så håll er uppdaterade för att se det nya ; )

puss o kram

sofia


Kommentarer
Postat av: carro

du har verkligen fått en bra start med bloggandet:D<3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback